HRT-ova voditeljica 'Auto Marketa' Jelena Lešić odmara se sa suprugom 38-godišnjim Kristijanom Lešić na Jadranskoj obali i to u Lošinju. No, ipak, oni su se ovo ljeto odlučili na jedan potpuno neobičan potez, privremeno su udomili maleno janje. U intervju za Index.hr, voditeljica je rekla kako im je prijatelj veterinar doveo izgubljeno janje te tražio da ga pričuvaju par dana. Jelena se u početku čudila jer nije znala što bi s janjetom, ali je na kraju pristala, a maleno janje su nazvali Dogi.

Ova atraktivna 32-godišnjakinja istaknula je kako je janje privrženije nego pas, stalno ide uz nju premda ona otišla i do kafića. Osim toga ispričala je kako je već svi na otoku znaju po tom janjetu. Ljudi je zaustavljaju, čude se, pitaju čije je, a kaže kako svi prvo pomisle da je riječ o psu. Ovo janje se i poprilično ohrabrilo jer je išlo i na plažu s voditeljicom.

Jelena kaže kako se obožava sunčati, a da ju je i čak znalo gurnuti s ležaljke. Priznala je i da kada Dogi prijeđe s mlijeka na travu i krutu hranu planiraju ga dati nekome tko se time bavi. Osim toga, dodala je, kako se nimalo ne veseli rastanku i da će vjerojatno plakati.