Otkako se nedavno počelo šuškati o razvodu Georga Clooneya i njegove supruge Amal, sve su oči uperene u ovaj slavni par. Sada je pak procurila informacija kako glumac svoju djecu, blizance Alexandera i Ellu, nije vidio čak šest mjeseci. Naime, prema pisanju stranih medija, dok Amal s djecom živi na Siciliji, George ima adresu u Londonu, a zbog poslovnih angažmana, glumac svoju obitelj niti ne posjećuje.

'George i Amal se svađaju oko njihovog drugačijeg načina života, stoga glasine oko razvoda traju već mjesecima. Ona je sva u poslovnom svijetu, a on u zabavnom. Kao ulje i voda su, ne miješaju se', rekao je nedavno izvor blizak paru za RadarOnline.com.

Podsjetimo, izvor je ispričao kako je Amal preskočila prošlogodišnju Georgeovu Halloween zabavu u Las Vegasu te da su četvrtu godišnjicu braka proveli odvojeno. Također je otkrio za spomenuti portal kako je Amal spakirala svoje torbe i otišla u vilu koju je par kupio te sa sobom povela djecu. Navodno je rekla Georgeu da će, ako želi doći u kuću,  morati odsjesti u gostinjskoj sobi.