Srpska pjevačica Jelena Karleuša posljednjih nekoliko tjedana nalazi se u centru pažnje zbog seks afere Karleuša-Vranješ-Tošić o kojem piše cijela regija. Naime, nakon što je 29-godišnji bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ, na društvenim mrežama prozvao 34-godišnjeg supruga pjevačice Jelene Karleuše, nogometaša Duška Tošića, srpski mediji pišu kako su sve uvjereniji da je ovo samo početak te da bi u javnost uskoro mogla isplivati još koja snimka. Međutim, iako se nagađalo kako je brak pjevačice i nogometaša pred razvodom, posljednje fotografije koje donosi srpski Telegraf govore suprotno. Naime, pjevačica je uhvaćena pri dolasku na snimanje emisije u kojoj je članica žirija, a odmah pri izlasku iz automobila mogao se vidjeti smiješak na Karleušinom licu. Detalj koji je svima zapao za oko bila je pozadina na Jeleninom mobitelu, a kako prenosi Telegraf, riječ je o fotografiji njezinog supruga Duška Tošića. 

FOTOGRAFIJE pogledajte ovdje

Jelena je na snimanje došla u tankoj zelenoj haljini preko koje, unatoč hladnoći, nije imala ništa te skupocjenim Balenciaga čizmama držeći u ruci mobitel sa suprugovom fotografijom na pozadini. 

Podsjećamo, na sinoćnjoj dodjeli glazbenih nagrada u Areni u Beogradu, 40-godišnja Jelena Karleuša izvela je nastup koji je šokirao okupljenu publiku. Prije nego što je otpjevala svoju novu pjesmu 'Lajk', srpska se pjevačica obratila svima prisutnima uz riječi: ' Ima lijepu kožu kao da je ovdje već dugo, mada ovdje nešto nedostaje. Ne vidim krv, a mirišem na nju - na nasilje bez noža, bez pištolja, na zlo, i to ono koje više nije moglo utjecati na nju, već na to kako je drugi vide. Zbog nje i svih njih odlučila sam biti heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima'. Za vrijeme njenog govora, iza nje se prikazivao dramatičan video na kojemu gola Karleuša beživotno leži preko znaka na kojemu stoji prekrižena riječ 'život'.