Nakon što su 37-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji princ Harry po prvi put pokazali sinčića Archieja, dva dana poslije porođaja, javnost je uvjerena kako se maleni nije rodio 6. svibnja kako je službeno objavljeno već dva tjedna prije. Naime, razlog za sumnju leži u prvom pojavljivanju kraljevskog para sa sinčićem gdje je princ Harry svojom izjavom, po mišljenju pratitelja na društvenim mrežama, otkrio čuvanu tajnu. 

Kad su okupljeni novinari kraljevski par pitali kome beba više sliči, Harry je odgovorio da se još ne zna jer 'svi kažu da se bebe puno mijenjanju u dva tjedna'. 'Pratit ćemo kako se mijenja kroz sljedeći mjesec, ali zasad se njegov izgled mijenja svaki dan pa tko zna', izjavio je 34-godišnji princ na što su obožavatelji na društvenim mrežama brzo reagirali te shvatili ovo kao nespretno otkrivanje tajne. 

'Puno se mijenjaju u dva tjedna? Nije li beba rođena u ponedjeljak? Kakva panika na njihovim licima kad mu je izletjelo', 'Harry kaže da se beba promijenila u dva tjedna, zar nije navodno tek rođena?', 'Siguran sam da je Harry rekao da se beba promijenila u dva tjedna, mislio sam da je rođena prije dva dana', neki su od komentara na društvenim mrežama onih koji su uvjereni kako je 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa svoje prvo dijete rodila još prije dva tjedna.