Glumica Amber Heard protiv svoje volje našla se u centru najnovijeg skandala. Naime, hakeri su objavili čak 53 fotografije, a na većini njih poznata plavuša pozira u potpunosti ili djelomično gola. Sve su objavljene na omraženoj internetskoj stranici koja objavljuje golišave fotografije poznatih osoba. Na meti hakera Amber je prvi put bila 2014. godine kada je objavljeno pedesetak fotografija na kojima je glumica pozirala u toplessu. 

No, Amber nije jedina. Tako su svijet nedavno obišle fotografije grudi Meghan Markle što je neviđeno uznemirilo kraljevski dvor. Na meti hakera našli su se i Jennifer Lawrence, Anna Kendrick, Cara Delevingne, Alexandra Chando, Kelli Garner, Brooke Burns, Lauren O'Neil, Kim Kardashian, Rihanna, Vanessa Hudgens, Gabrielle Union.... 

Veliku pozornost privukao je i hakerski napad na Instagram profile Rossa Butlera i Justina Prentica kada su javno pisani grozni komentari o Seleni Gomez. Zanimljivo je dodati kako zvijezde nerijetko na napade odgovaraju javnim objavljivanjem još provokativnijih fotografija. Što će Amber učiniti, tek nam ostaje za vidjeti.