Bivši rukometni reprezentativac Ivano Balić godinama je bio prepoznatljiv po svojoj dugoj kosi koju je najčešće krotio trakom. Sada je zaprepastio svoje brojne obožavatelje kada se odlučio riješiti svojeg zaštitnog znaka. Tako je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj vježba u dvorani, a svi su primijetili da je drastično skratio svoju kosu nakon dugih trinaest godina.

Naime, kosu je počeo puštati nakon Svjetskog rukometnog prvenstva u Tunisu 2005. godine. Sve do nedavno, na oduševljenje njegovih bronih fanova. S novom frizurom Ivano izgleda mnogo mlađe, a sudeći po pozitivnim komentarima obožavatelja, njegova je promjena naišla samo na odobravanje.

Podsjetimo, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena, Ivano Balić i njegov bivši suigrač Petar Metličić, već deset godina imaju rukometnu akademiju u Splitu za mlade rukometaše. 'Raditi s djecom, vidjeti kako uživaju u svakom trenutku te koliko daju od sebe, nešto je neprocjenjivo. Zbog toga smo tu. Siguran da ćemo sljedećih mjeseci vidjeti velik broj malih rukometaša na djelu diljem Dalmacije', rekao je Balić, čija je Akademija prošle godine proslavila deset godina rada.