Iako je u intervjuu za strane medije najavila kako se s partnerom priprema za to da u bliskoj budućnosti zasnuju vlastitu obitelj, pjevačica Katy Perry i miljenik žena Orlando Bloom prekinuli su nedugo nakon toga. Ova je vijest u ožujku prošle godine obišla cijeli svijet i ostavila je horde njihovih obožavatelja u nevjerici.

Ipak, sada se Hollywoodom šire glasine kako su se bivši ljubavnici pomirili i odlučili svojoj ljubavi dati drugu šansu. Par je, naime, boravio u istom luksuznom odmaralištu na Maldivima, a njihovi su prijatelji za 'The Sun' potvrdili da su pjevačica i glumac zaista odlučili pokušati ponovno.

'Pokušala ga je zaboraviti, ali nije mogla. Previše joj je stalo do njega. Ovaj put držat će vezu dalje od očiju javnosti, ali da, opet su zajedno', otkrio je izvor. 

Podsjetimo, par je nakon prekida ostao u dobrim odnosima te su si redovito komentirali i 'lajkali' objave na društvenim mrežama. Iako su se trudili ostati u prijateljskim odnosima izgleda kako je između njih opet zaiskrilo te više ne mogu skrivati svoje osjećaje.