Story radio
Početna Celebrity 29896 prikaza 27. svibnja 2019.

Novi razlog za sreću Luke Modrića

instagram screenshot.

Puca od ponosa

Najboljem hrvatskom nogometašu, Luki Modriću, protekli će vikend zasigurno ostati u posebnom i dugom sjećanju. Naime, njegov osmogodišnji sin Ivano primio je sakrament svete pričesti, a ponosan otac fotografijama iz crkve pohvalio se na društvenim mrežama. Iako je uz fotografije napisao samo da je riječ o Ivanovoj prvoj pričesti, one same govore više od tisuću riječi, pa je tako nemoguće ne primijetiti radost i zadovoljstvo kojom je cijela obitelj zračila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Lukini oduševljeni obožavatelji zasuli su ga čestitkama i komplimentima na račun njegove lijepe obitelji te je njegova objava u samo nekoliko sati prikupila više od pola milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Osim sina Ivana, Luka i njegova supruga Vanja imaju još i dvije kćeri, jednogodišnju Sofiju te šestogodišnju Emu. Mnogima omiljeni hrvatski nogometaš nikada nije skrivao da mu je obitelj na prvom mjestu, a njegova supruga Vanja slovi za osobu koja je najzaslužnija za Lukin uspjeh na terenu budući da redovito snima njegove utakmice, te mu govori na čemu bi mogao poraditi. Osim što je njegov najveći kritičar, prijatelji bliski obitelji neprestano ističu kako Vanja nije tipična supruga nogometaša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Podsjetimo, na početku njihove ljubavi Luki je bilo je 19, a ekonomistici 24 godine, kad su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Sada slove za jedan od skladnijih parova u svijetu nogometa. Civilno vjenčanje Vanja i Luka upriličili su u svibnju 2010. godine u jednom zagrebačkom restoranu, a godinu dana kasnije bračne su zavjete izrekli i u crkvi Majke Božje Lurdske.

Komentari