Nakon što je osvojila zlatnu medalju za sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje na međunarodnom skupu maslinara Mediterana 'Maslina i intrada 2019' u Splitu, naša svjetski poznata glumica nagradila se putovanjem u jedan od najimpresivnijih gradova u Europi. Pohvalila se fotografijom na Instagramu na kojoj pršti od sreće i otkriva gdje puni baterije za nove životne pobjede.  

'Svi putevi vode u Veneciju', kratko je Zrinka napisala uz fotografiju, na kojoj pozira nasmijana na stidljivom proljetnom suncu. Nije poznato je li s njom i njen dečko Niko Kranjčar s kojim je u vezi od 2014. godine. Par se rijetko može vidjeti zajedno jer su odlučili svoj privatni život držati dalje od oči javnosti. 

Karlovčanka koja živi u Londonu prošle godine je proslavila 20 godina karijere, a jubilej je 39-godišnja glumica zaokružila predstavom 'Mačka na vrućem limenom krovu' u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Osim toga proglašena je i za najbolju ulogu u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'.

 Zrinka je i ove godine nastavila nizati uspjehe i priznanja na poslovnom planu. Osim zlatne medalje za svoje maslinovo ulje u Splitu nedavno je primila i povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinovog ulja kroz kulturu.