Story radio
Početna Celebrity 29007 prikaza 17. lipnja 2019.

Ella Charlesu za rođendan otkrila 'malo iznenađenje'

Instagram (Screenshot).

Ovo su svi čekali

Ella Dvornik, jedna od najuspješnijih hrvatskih blogerica i marketinški stručnjak Charles Pearce danas slave Charlesov rođendan. Tom prilikom Ella je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i napisala: 'Sretan sretan sretan rođendan mom najdražem mužiću @charles pearce  napunio si 28!!!! Volim te i želim ti najbolju godinu ikad i nadam se da ti se sviđa tvoje malo iznenađenje danas'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

 

Par trenutno živi u stanu u Zagrebu, a vole i putovati, bilo do Charlesove rodne Engleske, obilazak Hrvatske ili Europe.  Prvo putovanje s kćerkom bilo je na Jamajku, kada je Balie Dee imala samo šest mjeseci.

Charles je od Elle stariji čak 13 godina, a danas je napunio ne 28, nego 41. Charles i Ella upoznali su se prije pet godina, u veljači su se vjenčali u Las Vegasu, a u studenom 2017. godine dobili su i kćerkicu Balie Dee. Ella je jednom prilikom rekla kako nitko nije vjerovao da će njihova veza uspjeti zbog velike razlike u godinama, ali i da su oni od prvog trenutka osjetili 'da to neće biti samo jedna od onih noći'.

Komentari