Kako prenosi Kurir, srpska pjevačica Jelena Karleuša želi pod svaku cijenu sačuvati brak sa suprugom, nogometašem Duškom Tošićem pa je odlučila pribjeći drastičnim mjerama. Naime, pjevačica navodno posjeduje snimke koje bi, ako dospiju u javnost, mogle naškoditi Duškovoj karijeri te mu prijeti kako će, ako nastavi inzistirati s razvodom, spomenute snimke objaviti u medijima. 

Otkako su u javnost izašle fotografije navodne porno afere Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, srpski mediji ne prestaju nagađati o njezinom razvodu od supruga Duška Tošića. Izvor za spomenuti portal izjavio je i kako je Tošić, samo dva dana pred smrt Jelenine majke, radijske voditeljice Divne Karleuše, podnio papire za razvod, ali je zbog tragedije taj proces odgođen. Ipak, nakon što je prošlo 40 dana,nogometaš je odlučio ostaviti pjevačicu, ali ona ne odustaje od borbe da sačuva brak. 

'Jelena je nekoliko mjeseci prije nego što se saznalo za nju i Ognjena dobila od poznanika fotografije i snimku u trajanju od nekoliko minuta na kojoj je Duško u društvu, i to u vrlo nezgodnoj situaciji. Ja vam ne smijem reći o čemu se tu radi, jer bi i same spekulacije pokrenule lavinu negativnih događaja u njegovom životu', započeo je izvor za Kurir. 'Kada bi se to pojavilo u javnosti, to bi upropastilo život ne samo njemu već i ljudima koji su na snimci. Zato je Jelena uvjerena kako će ga zadržati, jer je njezin suprug prijatelj i gospodin', zaključuje izvor. 

Međutim, unatoč napisima u medijima kako se desetogodišnji brak između 40-godišnje pjevačice i 34-godišnjeg nogometaša završava, Jelena i dalje na svom Instagram profilu demantira takve navode.