Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, svoje prvo dijete trebala bi roditi krajem travnja ili početkom svibnja. Kako sada prenosi britanski Daily Mail, bivša američka glumica navodno planira i drugu zabavu povodom rođenja djeteta. No, također se navodi kako ovog puta Meghan ipak neće potrošiti veliku svotu novca kao što je napravila početkom veljače na baby showeru u New Yorku.

Na zabavi darivanja povodom dolaska na svijet kraljevske bebe trebale bi prisustvovati brojne poznate zvijezde i prijateljice vojvotkinje, a šuška se kako će im se pridružiti i modna dizajnerica te supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama, 44-godišnja Victoria. 

Dok se svi vesele rođenju kraljevske bebe, dio britanske javnosti ipak smatra kako je ovakvo trošenje vojvotkinje skandalozno i apeliraju da se malo 'smiri' s obzirom na to da smatraju kako ona sve to plaća iz njihova džepa. 

Podsjećamo, iako kraljevski protokol ne dopušta baby shower, Meghan je prekršila i to pravilo te uživala sa svojim prijateljicama. Potom se ukrcala na luksuzni avion samo nekoliko sati nakon završetka zabave u penthouseu u kojem noć košta 75 000 dolara te je time na glasu kao najskuplji hotel u Americi. Stigla je povratnim letom koji košta 250 000 dolara u društvu Amal i njene djece, jednoipolgodišnjih blizancima, djevojčicom Ellom i dječakom Alexanderom. Navodi se kako je ekstravagantni put u Veliku jabuku u sveukupnoj vrijednosti od 500 000 dolara, gdje se pet noći zabavljala i slavila s prijateljima.