Brat Meghan Markle, Thomas Markle Jr. uhićen je jutros zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prenose strani mediji. Policija ga je zaustavila dok je vozio ulicama Oregona i dala mu alkotest, a on je 'napuhao' tri promila iznad dopuštene granice. Priveden je na triježnjenje nakon čega će najvjerojatnije biti pušten.

Ovo Thomasu nije prvi put da se susreo s policijom. Naime, prije manje od mjesec dana optužen je da je pijan istukao svoju zaručnicu. Optužbe je iznijela Kristin Albea, rođakinja njegove zaručnice Darlene Blount, a između ostalog, izjavila je kako Thomas 'koristi svoju zaručnicu kao vreću za boks'.

Isto tako, u vezi njega i zaručnice već je bilo nasilja. Prije samo tri mjeseca Thomas je molio sud da ne diže tužbe protiv Darlene koja je u srpnju privedena i optužena zbog napad na njega. Danas oboje tvrde da je ozljeda oka koju je on tada zadobio tek posljedica nesretnog slučaja. Također Thomas je bio uhićen zbog optužbi da je tijekom jedne pijane svađe svojoj zaručnici uperio pištolj u glavu.