Pjevačica Miley Cryrus našla se na meti provalnika koji su joj otuđili vrlo vrijedne glazbene instrumente. Prema pisanju TMZ-a, izvor iz policije izjavio jekako je nepoznati počinitelj provlaio u Mileyno skladište u San Fernando Valleyu i ukrao joj skupocjene gitare, čija se vrijednost procjenjuje na 10 tisuća dolara.

Još uvijek nije poznato kako su provalnici uspjeli ući u skladište, ali pljačka nije prošla neopaženo. Mediji prenose kako je pjevačica isprva pomislila kako je instrumente posudio netko od članova obitelji, jer nije bilo vidljivih znakova provale, no sve do neki dan nije shvatila da su zapravo ukradene.

Također, izvor blizak pjevačici otkrio je kako se pljačka najvjerojatnije dogodila tijekom listopada, a osim skupocjenih gitara ništa drugo nije nestalo. Policijska straga je u tijeku, a vrijeme će pokazati hoće li uspjeti pronaći počinitelje ovog kaznenog djela. Podsjećamo, lijepa pjevačica se još uvijek nije oporavila od posljedica velikog kalifornijskog požara u kojem joj je izgorjela zajednička vila u kojoj je povremeno živjela sa zaručnikom, glumcem Liamom Hemsworthom.