Kako prenosi srpski Kurir, starleta Soraja Vučelić, domaćoj javnosti poznata po svom sudjelovanju u jednoj od prijašnjih sezona reality emisije 'Big Brother', također se našla na popisu navodnih ljubavnica nogometaša Duška Tošića, supruga srpske pjevačice Jelene Karleuše o čijoj se navodnoj porno aferi ne prestaje pričati. 

'Duško je poludio za Sorajom. Bio je uporan i svaki joj je dan slao poruke, ali Soraja u početku nije bila zainteresirana. Nije ga dobro poznavala, pa nije bila sigurna je li on ozbiljan udvarač te se nije željela upustiti u tu vrstu avanture. Međutim, Duško je sve radio kako bi ju osvojio. Govorio joj je kako nema zgodnije i ljepše djevojke od nje', ispričao je izvor za spomenuti portal. 

Također, izvor navodi i kako je suprug Jelene Karleuše dočekivao starletu na aerodromima i vodio po restoranima sve dok nije pristala pridružiti mu se u Istanbulu. 'Tada ju je iznenadio narukvicom koja vrijedi pravo bogatstvo. Nije mogla vjerovati. Ponašao se prema njoj kao prema princezi. Upoznao ju je s prijateljima i suigračima. Pričao je kako će se razvesti od Jelene i tada Soraju predstaviti kao svoju djevojku. On ju je držao kao malo vode na dlanu i obasipao ju je poklonima, a narukvica je najskuplje što joj je kupio. Iako je bio divan prema njoj, Soraja je pred Novu godinu odlučila prestati se viđati s njim. On joj i dalje šalje poruke i zove ju da dođe kod njega u Kinu, ali ona zasad taj poziv nije prihvatila', završava izvor za Kurir. 

Podsjećamo, nedavno su se srpski mediji raspisali kako je brak 40-godišnje pjevačice i 34-godišnjeg nogometaša bio u krizi i prije nego što su u javnost procurile fotografije i poruke koje dokazuju navodnu aferu Jelene Karleuše s bosanskohercegovačkim nogometašem, 29-godišnjim Ognjenom Vranješom. Naime, prema pisanju Kurira, suprug pjevačice koristio je usluge jedne od prostitutki uhićenog Mihajla Maksimovića, izvor je rekao kako je riječ o voditeljici koja je čak nekoliko puta intervjuirala još uvijek zakonitu Duškovu suprugu.