Domaćom novinarskom i glumačkom scenom ponovno vlada pravi baby boom. ‘Roda’ će tako prvi put posjetiti uspješan novinarski par Natašu Božić Šarić i Josipa Šarića koje samo dva mjeseca dijele od dolaska bebe na svijet. Kako ekskluzivno doznajemo, urednica na televiziji N1 u posljednjem je tromjesečju trudnoće, no i dalje izvršava svoje radne obaveze.

Naime, Nataša nedjeljom vodi emisiju ‘Točka na tjedan’, koju i uređuje, no za nekoliko će tjedana na rodiljski dopust. - Da, istina je, trudni smo i jako sretni zbog toga. Dečko bi se našoj maloj obitelji trebao pridružiti sredinom lipnja, i to na veliko veselje baka i djeda koji jedva čekaju unuče. Odradit ću još dvije emisije ‘Točke na tjedan’, a nakon njih više nisam sigurna bi li mi trbuh stao ispod voditeljskog stola pa uredničku palicu prepuštam kolegici i prijateljici Anki Bilić Keserović.

Izvrsno se osjećam i jedva čekam da se mali Šarić i ja i službeno upoznamo - rekla nam je nagrađivana reporterka koja je bračne zavjete s podjednako uspješnim kolegom izmijenila u svibnju 2016. godine. I baš kao i sada, i tada je radila gotovo do posljednjeg trenutka. - Beskrajno sam zahvalna mojoj i Josipovoj obitelji i prijateljima koji su posao obavili bolje od bilo koje agencije za organiziranje vjenčanja. Sve zasluge za nezaboravnu zabavu idu njima, jer mi smo imali samo jednu obavezu, pojaviti se i reći ‘da’ - ispričala je tada 42-godišnja Nataša koja je dvije godine starijeg Josipa upoznala dok je radila na RTL-u. On je tada bio HRT-ov reporter koji je 2012. proglašen za novinara godine u izboru članova HND-a, i to za izvještavanje s kriznih žarišta u svijetu, iz Libije, Sirije, Iraka i Afganistana.

Nakon što je nekoliko godina bio freelancer, od lanjskog prosinca radi kao dopisnik iz Zagreba za Al Jazeeru Balkans. Kako izgleda suživot dvaju novinara, Nataša nam je opisala jednom prilikom: “Iskreno, ne znam kako bi me s tim suludim tempom, stresom, nervozom, iznenadnim obvezama te kasnonoćnim terminima rada itko drugi trpio. Sreća je da smo oboje novinari, znamo što taj posao nosi i koliko ‘domaćinstvo’ i slobodno vrijeme trpe zbog njega. Josip mi i profesionalno mnogo pomaže, on je moj ‘kućni’ urednik...”.