Glazbenica Katy Perry, iza koje ponosno stoji dugogodišnja karijera ispunjena zaraznim pop hitovima, odlučila se okušati na sasvim relativno novom i za nju gotovo neistraženom terenu. 

Naime, kako portal ContactMusic prenosi, u razgovoru s DJ-jem Kentom Smallom, Katy je otkrila: 'Vrijeme je da počnem živjeti život prema vlastitom rasporedu i uvjetima što bi značilo da se okušam i u drugim stvarima, a možda bih željela snimiti i film u budućnosti, napraviti nešto drugačije.' Pjevačica bi se naročito željela okušati u nečem vedrom i mogla bi vidjeti sebe u ulozi najbolje prijateljice. 'Voljela bih glumiti u komediji.', kazala je. 

Čini se kako bi želja za okretanjem nove stranice u životu pjevačice mogla biti potaknuta depresijom o kojoj se nedavno otvorila, a koja se javila kao reakcija na lošu recepciju njezinog posljednjeg albuma pod nazivom 'Witness'. 'Imala sam borbu sa situacijskom depresijom. Moje srce je prošle godine bilo slomljeno zbog toga što sam toliko pažnje posvetila reakcijama publike koja nije reagirala onako kako sam očekivala. To mi je slomilo srce.', ispričala je razočarana pjevačica.