Budući da je u tijeku Svjetsko nogometno prvenstvo, a Mateo Kovačić je jedan od igrača koji doprinose uspješnosti momčadi, svojoj dragoj Izabel prvu godišnjicu čestitao je iz Rusije.

Na društvenim mrežama, uspješni nogometaš Real Madrida, objavio je fotografiju s vjenčanja na kojoj grli svoju suprugu u predivnoj vjenčanici i šapuće joj nešto na uho. Sretni par upoznao se još u svojoj župi u Sesvetskim Selima kada je Mateo bio ministrant, a Izabel članica župnog zbora. Nakon sedam godina veze, par je izrekao 'sudbonosno da' pred najbližima, a kolege iz Izabelinog zbora su im pjevali na obredu. Iako su, kada se Kovačić preselio u Milano gdje je igrao za Inter, prvotno održavali vezu na daljinu, ljubav je nadjačala kilometre i danas je ovaj dvojac nerazdvojan par koji nerijetko usklađuje modne kombinacije i objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Danas, kada je Mateo na ugovoru s Real Madridom, Andrijanić je pokrenula svoj posao u Madridu – opremu za novorođenčad od ekoloških materijala. Osim domaćih, pozornost stranih medija plijeni gotovo svakodnevno, a nerijetko je nazivaju i najljepšom ženom nogometaša današnjice.