Story radio
Početna Celebrity 3622 prikaza 16. siječnja 2019.

Novo rivalstvo bivših kandidatkinja iz showa 'Gospodin savršeni'

Instagram (Screenshot).

Prvo je trajala borba za ljubav, a sada počinje za pratitelje

U prvoj reality emisiji takve vrste na ovim prostorima, 'Gospodin savršeni', upoznali smo 18 natjecateljica koje su se borile za ljubav Gorana Jureneca. Završetkom spomenutog realityja popularnost ne jenjava 21-godišnjoj Hani Rodić, sadašnjoj djevojci 'Gospodina savršenog', a ni 29-godišnjoj Nandi Uzelac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Jurenec (@goran.jurenec) on

Djvojke su se u showu borile za ljubav, a sada se borba nastavlja u obliku skupljanja pratitelja. Naime, djevojke su na svojim Instagram profilima objavile kako obje otvaraju You Tube kanale i to u dan razlike. Tako se Hanu Rodić već sada može naći i pratiti,a trenutno broji 566 pratitelja, dok će svoj kanal Nandi Uzelac službeno otvoriti sutra.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Nandi je već najavila kako make-up nije njena domena, ali da će na svom kanalu komentirati i obrađivati teme vezane za stil i modu. S druge strane, Hana je najavila kako će na svom kanalu pokazati umijeće šminkanja, i bit će objavljen dan nakon otvaranja profila. Također, izrazila je žaljenje kako njezin Goran neće biti gost u njenom prvom videu jer je produžio svoj boravak u Njemačkoj. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

 

 

 

Komentari