Iako sa 28-godišnjim reperom Travisom Scottom ima jednoipolgodišnju kći Stormie, najmlađa članica klana Kardashian Jenner, 21-godišnja Kylie Jenner, još uvijek nije spremna za brak. A ako je suditi prema posljednjim pisanjima američkih medija, glazbenikovo nagovaranja i pritisak mogli bi presuditi vezi i ove slavne sestre.

Naime, kako prenosi Us Weekly, Travis ne odustaje od ideje braka s mlađahnom reality zvijezdom dok se ona oštro protivi istoj. 'Za Kylie brak ne predstavlja gotovo ništa i nju nije uopće briga, ali Travis stvara sve veći pritisak oko toga. Razgovarali su puno, ali njoj nije do braka', ispričao je izvor blizak paru te dodao kako, unatoč njezinom odbijanju, ostatak obitelj Kardashian Jenner u potpunosti podržavaju tu ideju.

'Kim ju najviše nagovara, ali i mnogi njezini prijatelji smatraju da bi to bilo dobro za Kylie. Da bi svima pomoglo da se osjećaju bolje', zaključuje izvor dok su pojedini američki mediji već počeli nagađati hoće li reperove prosidbe završiti vjenčanjem ili pak krahom dvogodišnje veze iz koje je reality zvijezda i glazbenik imaju kćerkicu Stormi.