Ljubiteljica mode i blogerica, 25-godišnja Dorin Lucija Zelenika, ljubav sa 26-godišnjim nogometašem, Oliverom Zelenikom, okrunila je prije nešto više od mjesec dana, no dojmovi se još nisu slegli. Već su nekoliko puta naglasili da je taj dan za njih bio jedan od najljepših u životu. Što će najviše pamtiti, ali i što ih očekuje u budućem zajedničkom životu, za Story.hr otkrila je simpatična studentica Fakulteta za menadžment u turizmu. 

'Iskreno, mislim da ćemo još dugo biti pod dojmom. Još uvijek prepričavamo i sjećamo se tog predivnog dana. Definitivno ću zauvijek pamtiti tren kada smo kuma i ja čula kako auti trube, držale se za ruke, provirila sam kroz prozor i vidjela Olivera kako dolazi po mene. Srce mi je lupalo kao ludo', prisjetila se posebnog dana. Baš kao i inače, tog dana Dorin je oduševila ženstvenim i jednostavnim stilom. Naime, lijepa plavuša odabrala je raskošnu, ali jednostavnu vjenčanicu bez pretjeranih detalja. 



'Svi koji kažu 'ništa se ne mijenja kad se udaš', lažu. Jer mi smo još sretniji i još mirniji. Velika, ali predivna stepenica u životu', priznala je novopečena gospođa Zelenika. Ovaj par upoznao se 2014. godine, kada su ih spojili zajednički prijatelji, sasvim spontano i neočekivano.

Zbog Oliverove nogometne karijere, njihov zajednički život nije nimalo lak, zbog čega uvijek žive na dvije destinacije. Dorin je trenutno u Zagrebu, gdje je zaposlena, ali i gdje ju očekuju posljednje fakultetske obaveze. Iako je često putovala k Oliveru u Nizozemsku, gdje je do nedavno igrao, blogerica ističe da joj nije bitno gdje se nalaze, sve dok su zajedno. 'Zasad smo u Hrvatskoj, s obzirom na to da Oliver prelazi u drugi klub. Naravno bit ćemo skupa, a u Zagreb dolazim samo kad imam posebne poslovne obveze za riješiti. Kao što sam jednom bila rekla, nemam posebnih želja gdje bih voljela da živimo jer najbitnije je da smo skupa gdje god to bilo', otkrila nam je.

Upravo zato, budućnost ne planiraju. Naime, zbog svih navedenih obaveza, par trenutno nema vremena za medeni mjesec, koji su već unaprijed odgodili za zimu ili sljedeće ljeto. 'No, uspjeli smo nakon svadbe otići na par dana u moju Istru. Bilo je to par dana potpunog uživanja u ljepotama Istre, ukusnoj hrani i predivnom moru', otkrila nam je. Nepredvidljiv način života, svakog trenutka može im donijeti nove promjene. Dorin je stoga komentirala i moguću ulogu majke, za koju kaže: 'Majčinstvo je za mene najveći blagoslov, bogatstvo i sreća. Bit će kada Bog odluči'.