Američka glumica, filantropkinja i globalno poznata modna ikona Angelina Jolie, službeno je maknula prezime Brada Pitta iz svoga imena. Naime, sudac je dozvolio promjenu imena iako se o uvjetima razvoda još uvijek pregovara. Prema mnogima najljepša žena svijeta, ova 43-godišnjakinja je poduzela sve mogućnosti kako bi se što prije riješila Pittova prezimena. 'Podnositeljici je odobren zahtjev za vraćanjem prezimena', glasi službena izjava Visokog suda u Los Angelesu. 

Zvijezdi blockbustera kao što su 'Maleficent' i 'The Tourist' ovo nije prva put da mijenja prezime. Još 2002. godine, nakon dugotrajne otuđenosti od oca Jona Voighta, Angelina je također podnijela molbu za promjenom prezimena iz Jolie Voight, i tako službeno postala ona Angelina Jolie koju su svi zapamtili.

Podsjetimo, Angelina Jolie i Brad Pitt ponovno su pravno slobodni nešto više od dvije godine nakon što je glumica podnijela zahtjev za razvod. Kako prenosi The Sun, prošli tjedan su podnijeli zahtjev za razvod koji im je vratio status samaca.

Podneseni su sudski dokumenti koji pokazuju da je sudac odlučio da slučaj razvoda završi, dok će se određeni aspekti, kao što je imovina, rješavati naknadno. Ova vijest je mnoge iznenadila nakon što se u medijima počelo šuškati kako se Angelina ipak želi pomiriti s Bradom Pittom. Rok za finaliziranje razvoda je 31. prosinac 2019. godine. Inače, Angelina većinu svojeg vremena provodi s djecom, a susrete s Bradom je odrađivala u strogoj tajnosti. Tijekom svoje veze par je dobio troje biološke, a ukupno imaju šestero djece - 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 12-godišnju Shiloh i 10-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.