U posljednje vrijeme mediji su puni tekstova o razvodu američkog glumca, 57-godišnjeg Georgea Clooneyja i 40-godišnje odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney. Sada stižu i nove informacije koje opovrgavaju dosadašnje napise. Nedavno se Clooneyev glasnogovornik oglasio za HollywoodLife i rekao kako se par ne razvodi te da je priča izmišljena. S druge strane, američki medije pišu kako tvrdi kako George nije u javnosti viđen sa svojom djecom čak preko 200 dana.

Tvrdi kako su jednoipolgodišnji blizanci, djevojčica Ella i dječak Alexander, mnogo puta fotografirani s njihovom majkom, Amal, ali ne i s Georgeom. 'George i Amal se svađaju oko njihovog drugačijeg načina života, stoga glasine oko razvoda traju već mjesecima. Ona je sva u poslovnom svijetu, a on u zabavnom. Kao ulje i voda su, ne miješaju se', rekao je izvor blizak paru za RadarOnline.com.

Podsjetimo, izvor je ispričao kako je Amal preskočila prošlogodišnju Georgeovu Halloween zabavu u Las Vegasu te da su četvrtu godišnjicu braka proveli odvojeno. Također je otkrio za spomenuti portal kako je Amal spakirala svoje torbe i otišla u vilu koju je par kupio te sa sobom povela djecu. Navodno je rekla Georgeu ako želi doći u kuću kako će morati odsjesti u gostinjskoj sobi.

George i Amal su uplovili u bračnu luku prije četiri i pol godine te imaju dvoje djece, jednoipolgodišnje blizance, kći Ellu i sina Alexandera.