Franka Batelić iz dana u dan oduševljava svoje fanove. Simpatična 26-godišnja pjevačica, oduševila je svojim nastupom na Dori, a zatim i u Showu Dalibora Petka gdje je pokazala svoje plesačke sposobnosti. Ovoga puta svoje pratitelje oduševila je fotografijom nove frizure na Instagramu. Među komentarima mogle su se pročitati samo riječi hvale za mladu pjevačicu.

Pjevačica je svoju dugu plavu kosu skratila za dobrih 10ak centimetara i sada nosi popularni 'lob' - long bob. Franka je do sada već godinama nosila dugu bujnu kestenjastu kosu. Nedavno je na svome Instagram profilu podsjetila i kako je izgledala prije deset godina kada je imala skroz kratki dječački look.

Podsjećamo, pjevačica je u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom koji su proslavili na romantičnoj svadbenoj ceremoniji održanoj u srpnju 2018. održala u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. 'Inače, ovaj se slavni par trudi svaki slobodan trenutak provodi zajedno s obzirom na njihov život na relaciji Zagreb - Moskva. 'U takvoj smo vezi od početka i naviknuli smo se na udaljenost. Naravno da planiramo živjeti zajedno na istoj adresi', zaključila je Franka svojevremeno za Story.