Story radio
Početna Celebrity 1929 prikaza 06. lipnja 2019.

'O tome još ne smijem govoriti'

Pixsell/Borna Filić.

Jako se zaljubila, priznala je za Story.hr

Slavonsku glumicu Katarinu Baban ovih dana gledamo u predstavi 'Ništa ljubav, samo sex'  kazališta Luda kuća. Lijepu i zaposlenu 31-godišnju Osječanku jako je razveselilo ljetno, sunčano vrijeme koje se napokon probilo kroz kišne, gotovo jesenske dane. Priznala je kako ne može dočekati odmor i morske radosti na našoj obali, objavivši na svom Instagramu fotografiju snimljenu prošlog ljeta, na kojoj uživa na plaži. 'Hoću odmah, sad odmah', napisala je u objavi, a samo za Story.hr otkrila nam je kakvi su joj predstojeći ljetni planovi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)
'Godišnji mi počinje tek početkom kolovoza. Kao i svake godine, idem u Tribunj na jedno dva tjedna. Svake godine je raznoliko društvo, ne planiram toliko unaprijed, tko naiđe, dobrodošao je. Dečko, roditelji, prijatelji...'

'Godišnji mi počinje tek početkom kolovoza. Kao i svake godine, idem u Tribunj na jedno dva tjedna. Ne znam još s kime, ne planiram toliko unaprijed. Svake godine je raznoliko društvo, tko naiđe, dobrodošao je. Dečko, roditelji, prijatelji...', rekla je Katarina, koju se sjećamo i po glavnoj ulozi u telenoveli 'Zlatni dvori'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Otkrila je i na koji način se priprema kako bi što bolje izgledala kad se pojavi na plaži u badiću. Neka posebna dijeta joj nije potrebna jer ionako pazi da se hrani zdravo, a zavidnu liniju održava omiljenom aktivnošću u koju se, priznala je, potpuno zaljubila. 'Puno rolam u zadnje vrijeme. Moram priznati da sam se jako zaljubila u rolanje jer jedva čekam uhvatiti svaki slobodni trenutak kako bih se zaletila na Jarun', rekla je glumica koja je u dugogodišnjoj vezi s dečkom Igorom Subotićem, s kojim je išla u srednju školu i koji joj je bio pratnja na maturalnoj večeri. Životni putevi su im se potom razdvojili, no nakon nekoliko godina među njima je ponovno zaiskrilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Osim što je poznata po glumačkoj karijeri, Katarina je velika zaljubljenica u modu i dizajnerica koja ima svoj uspješan brend 'Lillith' by Katarina Baban. Odnedavno se udružila s kolegom Robertom Severom. Zajednički razvijaju njen brend, ali i nove projekte, što joj uzima sve više vremena. Zapravo, prije ljetne pauze najviše će truda uložiti upravo u stvaranje ljetnog iznenađenja za sve ljubiteljice mode. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

'Kreće mi jedan projekt o kojem ne smijem još govoriti. Uz njega planiram cijelo vrijeme biti u svojoj novootvorenoj radioni koju smo pokrenuli kolega Robert Sever i ja. Izbacujem novu ljetnu kolekciju, tako da su pripreme u puno jeku', rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Komentari