Story radio
Početna Celebrity 7813 prikaza 03. prosinca 2018.

Obitelj Ane Gruice izgleda kao da pripada britanskom dvoru

Instagram (Screenshot).

Tročlana obitelj dotjerala se za uživanje u vikendu

Glumica Ana Gruica poznata je po dobrom ukusu za odabir krpica, a čini se kako je i njezin suprug Boran Uglešić poput nje kada je u pitanju modni izričaj. Atraktivni par oduševio je svoje obožavatelje svojim posljednjim izdanjem, a riječ je o onom na posljednjoj Aninoj objavi na Instagramu. Naime, Ana i Boran su se dotjerali za slobodne aktivnosti i zajedničko provođenje vikenda, a osim što su sami zablistali, i Anin 3-godišnji sin Marat bio je poput pravog malog gospodina.

Uvijek nasmiješena Splićanka uvukla se u malu crnu haljinu 'zvono' kroja, preko koje je 'nabacila' crni kaput ravnog kroja te je na noge obula crne gležnjače s otvorenim prstima. Svemu je dodala i crnu ručnu torbicu, a zahvaljujući njezinoj potpuno crnoj kombinaciji, nova boja kose posebno je došla do izražaja i razbila monotoniju koju jednobojne kombinacije mogu imati. Pored nje pozirao je suprug odjeven u sivo odijelo, crni džemper i plavu kravatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Naposljetku, najšarmantniji lik na fotografiji ipak je bio maleni Marat kojeg su roditelji odjenuli u bijeli kardigan i sive hlače te sve upotpunili crnim tenisicama. Anini obožavatelji odmah su pohvalili kako dobro ova vesela obitelj izgleda, a dojam cijele fotografije podsjeća na one službene s britanskog kraljevskog dvora. Osim modnih kombinacija primjerenih dvoru, i poze Ane i njezine obitelji stopljene s luksuznim interijerom izgledale su baš kao da pripadaju 'postavi' Kensingtonske palače.

 

Komentari