Modna dizajnerica, 44-godišnja Victoria Beckham, otkrila je kako se njen 16-godišnji sin Romeo bojao da će slomiti srce svome ocu, 43-godišnjem Davidu, odlukom da napušta nogomet. 'Sva tri dečka igraju nogomet, a Brooklyn je bio prvi koji je rekao da više ne želi igrati. Romeo je nedugo nakon njega odlučio isto. Sjećam se kako je sjedio u kadi. Bio je vrlo uzrujan i rekao kako ne želi razočarati tatu', rekla je Victoria Beckham u intervjuu za Financial Times.  

No, Victoria ističe kako je svom sinu objasnila da njegov tata samo želi da bude sretan, bez obzira na odluku. Osim toga, modna dizajnerica se dotaknula i teme disleksije, koju si je sama dijagnosticirala. Naime, tvrdi da je to nažalost dio obiteljskog genetskog nasljeđa te je dodala kako niti jedno njeno dijete nije posebno zainteresirano za više obrazovanje. 'Brooklyn želi biti fotograf, Romeo bi htio biti teniski igrač, a Cruz sanja o tome da postane pjevač i plesač', otkriva. 

Podsjećamo, Victoria i David ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od javnosti najzanimljivijih parova te i dalje ustrajno pokazuje kako unatoč medijskom životu koji vode, žive skladnim obiteljskim životom, a najviše pažnje pridaju trojici sinova, 20-godišnjem Brooklynu, 16-godišnjem Romeu, 14-godišnjem Cruzu i sedmogodišnjoj kćerkici Harper.