Pojavljivanje slavne obitelji Beckham na naslovnici prestižnog Voguea podiglo je za sobom buru. I dok su jedni bezuspješno tražili drugo značenje u činjenici da je na naslovnici sama Victoria s djecom, bez supruga, pojavio se drugi problem. Kada su dušebrižnici  napokon pronašli i Davida na fotografijama, problematičme su postale fotografije na  kojima se djeca prskaju vodenim pištoljima.

Iako zvuči nevjerojatno, ali takvo je ponašanje mnogim čitateljima sasvim neprimjereneno. Točnije, smatraju da je igra pištoljima na vodu 'vrlo neukusna', a korištenje pušaka, pa makar one bile i plastične, vide kao poziv za nasilje.

Rasprava o  ovome povela se i na britanskoj stranici britanskog Voguea. 'Stvarno neukusno? 'Zbog čega pištolji' samo su neka od postavljenih pitanja . Neki su otišli i korak dalje. 'Kako se može smijati kad joj je sin uperio pištolj u glavu', 'Tragično je što koristite poštilje, makar i vodene, za rekvizite'.

Naravno, našla se i druga strana čitatelja kojima uopće nije jasno oko čega se diže pompa i što je sporno u cijerloj priči. 'Stvarno ste jadni luzeri, bezveze radite dramu, pa top je samo pištolj na vodu', neki su od komentara.