Jedno od najomiljenijih domaćih televizijskih lica, Tarik Filipović i njegova supruga Lejla, trenutno uživaju u godišnjem odmoru na dubrovačkom otoku Lokrumu gdje su iz fotografi snimili kako u opuštenom izdanju vrijeme provode u društvu najmilijih. Par, koji je bio u društvu sinova, 16-godišnjeg Dine i 11-godišnjeg Armana, na putu prema plaži oduševili su maleni zečići s kojima su se zastali poigrati.

Nakon što su došli na plažu, 47-godišnji Tarik je odlučio vrijeme provesti u morskim radostima, igrajući se s djecom, dok je Lejla opušteno odmarala na klupi pored plaže. U jednodijelnom kupaćem kostimu na šarene cvjetiće, bivša misica, još je jednom oduševila svojom vitkom linijom i besprijekornim izgledom. 

Inače, atraktivnu  Lejlu obožavatelji nerijetko časte komplimentima na račun mladolikog izgleda kao i vitke figure na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe. Ponosna mama dvojice sinova, 16-godišnjeg Dine i 11-godišnjeg Armana, osim što se može pohvaliti titulom jedne od najljepših Hrvatica, kako ju obožavatelji nerijetko oslovljavaju, može se pohvaliti i skladnim brakom sa 47-godišnjim Tarikom s kojim je u ljubavi od 2006. godine.