Željko Joksimović i njegova supruga Jovana prije dva tjedna svoju su tročlanu obitelj proširili za dva člana. Urednica i voditeljica na svijet je donijela Anu i Srnu kojima se najviše veselio njihov trogodišnji brat Kosta. 'Trebalo nam je vremena da mu objasnimo da će postati stariji brat, da sve to lijepo procesuira u svojoj glavi, ali sve je došlo na svoje. Kosta je vrlo emotivan i jedva je čekao da svi budemo zajedno. Objašnjavali smo mu da će Ana i Srna u početku samo spavati i da mora malo pričekati kako bi se zajedno igrali, a on je već pripremio lopte i lutke. Beskrajno je sladak, presretan i uzbuđen. Rekao bih da je svjestan što se događa i da lijepo prihvaća novosti', kaže Željko za Story.rs.

Spreman na ulogu starijeg brata, Kosta uživa u provođenju vremena sa sestrama. Iako su djevojčice, Kosta jedva čeka da porastu kako bi s njima igrao svoje najdraže igre. Ipak, svakom dječaku puno znači imati brata, a Željko i Jovana nisu isključili ni tu opciju. Jedan od najpoznatijih regionalnih glazbenika nekoliko je puta je u svojim intervjuima rekao kako on i supruga žele veliku obitelj. 'Djeca su najveće bogatstvo i smatram da ih treba imati što više. Tako da je i meni velika želja da s Jovanom imam što više nasljednika. Mislim da bi bilo skroz u redu da Kosta dobije bar jednog brata, a nemam ništa protiv i da još neka princeza uđe u naš dom. Hoće li se to i kada dogoditi, ne ovisi samo o meni. Pita se i druga strana', objasnio je Joksimović.
Kada su u pitanju imena djece, jedna blizanka svoje ime imala je od samog začeća, a druga je na svoje ipak malo čekala. 'Ime Ana bila je Jovanina želja iz djetinjstva pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dvije tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vježbali smo izgovor imena uz prezime i čini mi se da dobro paše', ispričao je 45-godišnjak. Osim moćne trojke koju ima s Jovanom, Željko ima još jednu kćer iz prošlog braka, Minu. Aninom i Srninom rođenju veselila se i ona, a slavlje u obitelji Joksimović trajalo je nekoliko dana. Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr