Luis Ibáñez, 30-godišnji nogometaš sa suprugom Mateom i sinovima, petogodišnjim Thiagom i dvogodišnjim Mathiasom uživa na Jadranskoj obali. Par provodi vrijeme na svojoj najdražoj lokaciji, Murteru, gdje ljetuju svake godine, a sada su im se pridružili i Junior Fernandes Da Silva, 31-godišnji nogometaš, njegova supruga, 22-godišnja Marta i sin, jednogodišnji Mateo. Obitelji su nedavno zajedno provele dan na brodu kod Čiova, a sada nastavljaju zajednički odmor. 

Matea i Marta svoje su prijateljstvo podijelile i na društvenim mrežama, zajedničkim fotografijama s broda. Matea je uz objavu napisala: 'Dan na brodu. Instagram vs. stvarnost'. Na jednoj poziraju same, a na drugoj su im se pridružila i djeca. Iako su rodile, obje su uspjele održati zavidnu liniju koju ponosno pokazuju u trendi badićima. Marta se odlučila za neobičan jednodijelni, skrojen od raznobojnih povezanih traka, a Matea nosi jednostavan jednodijelni s leopard uzorkom, a sve su upotpunile i neizostavnim ljetnim modnim dodatkom - sunčanim naočalama. 

Obitelj Fernandes proslavila je nedavno i sinov prvi rođendan, a proslavi u Trogiru su, osim obitelji, prisustvovali i Luis i Matea sa sinovima koji su pokazali da se vole družiti i s malenim Mateom pa su se nekoliko puta i zagrlili. Društveni Thiago i Mathias se zabavljaju i sa sinovima još jedne poznate ljepotice. Iva Šarić, 30-godišnja bivša manekenka i Miss Universe podijelila je fotografiju sinova, sedmogodišnjeg Carlosa i  petogodišnjeg Leona u društvu Thiaga i Mathiasa i napisala: Nikad nije hladno i dosta kupanja'.