Pauzu nakon snimanja filma i serije 'General', u kojem 44-godišnji Goran glumi Antu Gotovinu, te druge sezone serije 'Timeless', glumac je iskoristio za obiteljsko putovanje u Peru. Fotografije s putovanja, naš je proslavljeni glumac objavio na svom Instagram profilu, pa smo tako doznali da je najviše impresioniran drevnim gradom Machu Picchu, dok je njegov sin Tin oduševljen llamama i alpakama.

'Sad mu samo još moram objasniti da je ne možemo voditi doma', napisao je Višnjić pokraj fotografije malog Tina s novim ljubimcem. Na to su mu obožavatelji napisali da mu žele sreću prilikom objašnjavanja te da su mu fotografije iz drevnog grada prekrasne.
Osim Tina, Goran ima kćer Sofiu Vivien te petogodišnjeg sina Viga koji s njim glumi u HRT-ovom filmu i seriji 'General', a tumači ulogu generala Ante Gotovine u njegovim najmlađim danima. Prizori u kojima nastupa Višnjićev sin Vigo snimani su u Pirovcu te prikazuju djetinjstvo generala Gotovine, dok je emitiranje televizijske serije 'General' na Hrvatskoj radioteleviziji predviđeno je tijekom 2018. godine. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr