Prije nego što je postala vojvotkinja os Sussexa, Meghan Markle je imala mnogo veću slobodu, a nikada nije skrivala kako je uživala u volontiranju. Sada se na društvenim mrežama pojavila snimka s njezinog putovanja u Delhi i Mumbai gdje je 2017. godine s humanitarnom organizacijom World Vision posjetila siromašnu djecu.

U videu koji je snimila spomenuta organizacija, Meghan govori o higijenskim problemima s kojima se djeca u tamošnjoj školi susreću te je otkrila kako im je izgradnja novih toaleta značajno unaprijedila život. Na snimci Meghan nije odjevena u elegantnu haljinu, kao što je javnost navikla, već na sebi ima maslinasto zelenu jaknu u kojoj je s djecom crtala i zalijevala cvijeće. Snimku vojvotkinje Meghan na Twitteru je objavio portal ITV News, a pregledana je nekoliko tisuća puta.

Podsjetimo, jučer su u javnost dospjele fotografije Meghan dok je bila dijete zbog kojih su je fanovi počeli drukčije promatrati. Naime, dosad je javnost percipirala Meghan kao žrtvu teškog djetinjstva, oštećenu roditeljskim trzavicama i ljubomorom starije sestre, no istina je, sudeći prema novim fotografijama, ipak malo drugačija. 'Uvijek je bila posebno dijete, toliko sretna. Izgledala je veselo i zaigrano', izjavio je 69-godišnji Johnson, inače polubrat njezine majke. Također se prisjetio bliskosti između vojvotkinje i njegove djece. Ispričao je kako '..su njegovi sinovi Jason, Shawn i Jarred bili iznimno bliski s Meghan, pa čak i tulumarili zajedno sve do njezinih dvadesetih godina'.