Story radio
Početna Celebrity 20003 prikaza 14. svibnja 2018.

Objavljena snimka princa Harryja i Meghan iz kreveta

Meghan Markle
Profimedia.

Kako je reagirala kraljevska obitelj?

Bilo je samo pitanje vremena kada će nova romansa u kraljevskoj obitelji dobiti svoju službenu filmsku priču. Princ Harry i Meghan Markle potpuno su zaludili svijet svojom ljubavnom pričom. 

Otkada je izašao teaser filma od 20 sekundi, najveći obožavatelji kraljevske obitelji nestrpljivo su iščekivali premijeru filma 'Harry & Meghan: The Royal Love Story'. Tjedan dana prije velikog kraljevskog vjenčanja film je napokon ugledao svjetlo dana i zaludio društvene mreže. Saznali smo sve što trebate znati o najvećoj ljubavnoj priči godine i kako je izgledao put od obične djevojke do princeze. 

U teaseru od 20 sekundi (vidi iznad), ne vidimo samo prosidbu princa Harryja i romantična putovanja poznatog para, već i scenu Harryja i Meghan kako razmjenjuju nježnosti u krevetu. Drugi, nešto duži trailer pokazuje njihov prvi spoj i razgovor između Harryja i Kate Middleton o njegovoj novoj vezi, a cijela priča odnosi se na njihovo upoznavanje, sklapanje prijateljstva, skrivanje ljubavi i naposljetku velike medijske pozornosti oko njihove veze.

Film također ulazi u detalje oko Meghaninog podrijetla, te Harryjeve burne partijanerske prošlosti i odličan je uvod u vjenčanje godine. Parisa Fitz- Henley koja je utjelovila Markle u filmu na društvenim mrežama je istaknula kako se nada da će se film svidjeti svima baš kao što se svidio i njoj, te je pohvalila svog partnera u filmu koji utjelovljuje lik i djelo princa Harrya – glumca Murraya Frasera. 
 

Scena zbog koje je kraljevska obitelj najviše zabrinuta je scena seksa, na što je producentica filma, Merideth Finn izjavila :' Neka se brinu. Ljudi imaju seks.' S obzirom na to da se u filmu pojavljuje cijela kraljevska obitelj, pa čak i nikad prežaljena princeza Diana, član kraljevske obitelji dobio je svog glumca. 

Prince Harry And Meghan Markle | Author:

Prisjetimo se, Kraljica Elizabeta je svom unuku blagoslov da oženi lijepu glumicu dala tjedan dana nakon što je proslavila 70. obljetnicu braka sa svojim suprugom princom Philipeom. Vjenčanje će se održati 19. svibnja 2018.godine. 

Princ Harry i Meghan Markle | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari