Anu Gruicu produženi vikend koštao je zdravlja jer su i ona i sin Marat Ivan primorani ležati u krevetu i međusobno si praviti društvo dok se liječe. 'Oboje smo skupili neku virozu, nije ništa strašno, ali je naporno', rekla je za Story.hr domaća glumica i fitness trenerica. Majka plavokosog dvoipolgodišnjaka nije jedna od onih paranoičnih mama koje skaču na noge zbog svake sitnice već ima nešto drugačiji način brige o sinu kada je bolestan.

'Ne dižem strku oko sitnih bolesti poput ove, ovaj put čak nismo ni otišli liječniku kako to inače napravimo jer je stanje takvo da treba samo dobro preležati i odmoriti te će sve biti u redu i sa mnom i s njim', kaže 35-godišnjakinja. Kada je u pitanju imunitet i generalno zdravstveno stanje malenog Marata, Ana nema puno brige s njim.

'Zapravo je rijetko boležljiv tako da do sada nisam ni imala neke prilike intervenirati ili se ozbiljno zabrinuti oko njegova zdravlja, dosad ga je zdravlje dobro služilo', ističe Ana te dodaje kako im sada ne preostaje ništa drugo nego preležati virozu koju 'dijele' i iskoristiti to vrijeme za druženje sa svojim preslatkim miljenikom. Za to vrijeme, simpatična glumica svoje obožavatelje i pratitelje na Instagramu putem Instagram Storyja 'časti' fotografijama iz kreveta gdje se igra sa sinom i gleda televiziju, a mnogi će se složiti kako joj ne zavide na ovom trenutku dok je vani vrijeme kao stvoreno za ispijanje kave i igranje u parku. 

Foto: Instagram