Story radio
Početna Celebrity 77584 prikaza 10. lipnja 2019.

OBOŽAVATELJI TUGUJU Iznenadni odlazak dive

Profimedia.

Kraj jedne ere

Ovaj vikend, za kanadsku pjevačicu, 51-godišnju Céline Dion, označio je kraj razdoblja provedenog u Las Vegasu. Naime, nakon 16 godina nastupanja, pjevačica se oprostila od svoje publike u Caesars Palacu.

 | Author: Instagram Instagram.

Tijekom posljednjeg koncerta, predstavila je i novu pjesmu, prikladnog naziva 'Flying on my own'. 'Čekala sam dugo, dugo vremena. Ovo je moja posve nova pjesma. Moram priznati da mi se koljena upravo tresu, vrlo sam nervozna', priznala je pjevačica. 'Postoji jako puno predivnih uspomena iz Las Vegasa, što mi je stvarno iznenađujuće. Kada se postavljala pozornica za prvi nastup, mislila sam da ću biti ovdje svega tri mjeseca, ali sam se prevarila. Ovdje smo bili 16 godina', iskreno je ispričala publici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Podsjetimo, Céline je prvi nastup u Las Vegasu odradila u ožujku 2003. godine. Prvo razdoblje trajalo je četiri godine, kroz koje je pjevačica nastupila 717 puta. Nakon što je otišla 2007. godine, povratak je najavila četiri godine kasnije s turnejom 'Céline', s kojom je svoju karijeru u Las Vegasu i završila, s odrađenih 424 koncerata. 

 | Author: Instagram Instagram.

Po završetku koncerta, pjevačica je odala počast svom suprugu, Reneu Angelilu, koji je preminuo u siječnju 2016. godine. Uz njega, zahvalila je i svim obožavateljima. 'Ima jako puno ljudi kojima bih zahvalila, ali ipak najveće hvala ide mojim obožavateljima, koji su mi dali priliku da radim ono što volim', emotivna je bila Céline. U tom trenutku, na pozornici su joj se pridružili 18-godišnji sin René-Charles i osmogodišnji blizanci Nelson i Eddy.  

Komentari