Popularna 36-godišnja glumica i komičarka Amy Schumer morala je propustiti londonsku premijeru svog novog filma 'I Feel Pretty' jer je završila u bolnici zbog upale bubrega. O svojem je zdravstvenom stanju obožavatelje obavijestila putem Instagram profila, gdje je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta.

'Evo što sam radila ovoga tjedna. Hospitalizirana sam na pet dana zbog užasne upale bubrega', Amy Schumer napisala je pored fotografije te se zahvalila svim liječnicima, medicinskim sestrama i svojem suprugu, kao i sestrama koje su cijelo vrijeme bile uz nju. 'Trebala sam otputovati u London na premijeru filma i jako sam razočarana što u tome nisam uspjela, ali moram svoje zdravlje staviti na prvo mjesto', dodala je Amy.

A post shared by @amyschumer on

Iako se glumom i komedijom bavi od rane mladosti, Amy je veću slavu u Americi dostigla 2007. godine u NBC-jevu talent showu 'Last Comic Standing' gdje je osvojila četvrto mjesto. Iako je već prije toga nastupala u poznatom njujorškom 'Gotham Comedy Clubu' i snimila emisiju sa samostalnim nastupom, sudjelovanje u serijalu NBC-a otvorilo joj je brojna vrata i angažmane diljem SAD-a.

Osim pojavljivanja u uspješnim humorističnim serijama kao što su 'Televizijska posla', 'Djevojke' i 'Bez oduševljenja, molim', u nekoliko filmova, te osim bezbrojnim nastupa u klubovima po Americi, Amy od 2012. godine snima i vlastiti skeč-serijal, 'Inside Amy Schumer'. Njezin najnoviji film 'I feel pretty', u našim će se kinima početi prikazivati sredinom godine.