Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić uspio je svojom objavom na Instagramu zaustaviti dah svojim pratiteljicama. Naime, 28-godišnji Andrej objavio je fotografiju do struka bez majice i tako opet pokazao svoje 'pločice' i zavidnu figuru. A obožavateljice diljem svijeta opet su bile i više nego zadovoljne. što se može vidjeti i po brojnim komentarima: 'Savršen Krama', 'o moj Bože', 'seksi', pisale su mu i ostavljale raznovrsne smajliće i srca.

No, na žalost velikog broja žena, ovaj igrač njemačkog 'Hoffenheima' nije slobodan, a njegovo srce osvojila je 23-godišnja Zagrepčanka Mia Ćurković s kojom je u vezi od 2017. Iako naš nogometaš baš ne voli govoriti o vezi s atraktivnom Miom, sudeći prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu, i više je nego sretan, a svaki slobodan trenutak provodi sa svojom izabranicom, često u zajedničkoj tjelovježbi.

Podsjetimo, ljubav između Andreja i Mie nije planula na tipičan način. 'Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', ispričao je Andrej jednom prilikom za Story.