Iako je 68-godišnja Caitlyn Jenner nekoliko godina bila razdvojena od svoje obitelji, sklandal koji izazvao Tristan Thompson kada je prevario tada trudnu Khloe, prepoznala je kao povod za ponovno zbližavanje sa svojom kćerkom. Iako Caitlyn tvrdi kako sada i nije u najboljem psihičkom stanju, ali ni u dobrim odnosima sa svojom djecom, potpuno je sigurna da će Khloe popustiti i dopustiti Caitlyn da se iskupi što im je slomila srce kada im je bila najpotrebnija kao otac.

'Caitlyn se očajnički želi ponovno povezani s Khloe i vjeruje da će sada, tako ranjiva i emotivna sigurno to željeti', tvrdi izvor blizak obitelji. Sada, u maloj True, Caitlyn vidi idealnu priliku da se vrati u njihov dom i nadoknadi sve što je propustila proteklih godina.

37-godišnja Kim i njezina sestra 49-godišnja Kourtney situaciju su komentirale ovako: 'Caitlyn baš i nije žao zbog svega što je učinila našoj mami Kris, ali smo sigurne da joj je jako krivo što je odnose s nama svela na minimum'. Hoće li Caitlyn dobiti drugu priliku i ponovno se povezati sa svojom obitelji, vrijeme će pokazati.