Američka glumica, 33-godišnja Kaley Cuoco, koju naša publika najbolje pamti po ulozi Penny u seriji 'Teorija velikog praska', zbog prevelikog stresa i umora nakon 12 godina snimanja spomenute serije, odlučila je dat više pažnje svom zdravlju i posvetiti se sebi. Cijeli proces je objavila putem svog Instagram storyja, a svojim fanovima je pokazala kako se rješava boli nakupljene zbog napornih treninga.

'Trening me slomio. Moje se tijelo jednostavno počinje gasiti nakon pretjeranog umora. Moj anđeo Flory struže moje noge i kukove. Toliko me boli da se tjednima nisam mogla pomaknuti', rekla je Kaley u videu na društvenoj mreži i pratiteljima pokazala kako izgledaju tretmani na koje odlazi. Naime, radi se o gua-sha masaži nogu, koja je bolna metoda, podrijetlom iz Kine. Točnije, to je proces koji skida slojeve kože kako bi se poboljšala cirkulacija u nogama.

Potom se podvrgnula i vakuum masaži, tretmanu koji je u posljednje vrijeme jako poznat među holivudskim zvijezdama. 'Nekoliko tjedana je sve u redu, a onda ne mogu hodati. Ako se ne pobrinem za svoje tijelo, smrvit ću se', otkrila je. Koliko joj zaista pomaže još uvijek nije poznato, no s obzirom na objave kojima detaljno obavještava svoje fanove o tretmanima, vjerujemo kako će obožavatelji uskoro dobiti i nove informacije o njezinom zdravlju.