Pjevačica Ivana Kindl, iskreno je za Index.hr progovorila o svojevremenoj borbi s depresijom i pogled na stanje na glazbenoj sceni, nekada i sada. Danas 41-godišnja Ivana je na glazbenoj sceni već 20 godina, za koje kaže, da su ju jako promijenile. 'Godine donose stvarno puno promjena', započela je svoje misli. 

U razgovoru je priznala da je vrlo osjetljiva osobna koja jako intenzivno sve osjeća. Svoju glazbenu karijeru koju je imala na samim počecima, ne može ni usporediti s ovim što ima danas. Kao i brojne kolege, suočila se s neumoljivom zbiljom hrvatske glazbene scene, koja ju je kaže, ubila. 'Kada sam shvatila da ne ide po starom, ubilo me', priznala je svjesna svega. 

'Stvarno sam se trudila da ne padnem, pa bi bilo i boljih perioda. Zadnjih pet godina, od tih deset, je išlo na gore. Moji Facebook prijatelji to su mogli vidjeti po mojim žustrim statusima. Toliko me sve boljelo. Nitko nije shvaćao da sve to pišem zato što me boli, a ne zato što sam odjednom postala grozna. Kad me boli, iz mene izlaze frustracija i bijes', opisala je kako se tada osjećala. 

Ivana je oduvijek imala svoj stil i glazbeni ukus, koji je njegovala od samih početaka. Svjesna promjena i načina funkcioniranja scene, odlučila je ipak ostati svoja i ne postati ono što nije. 'Imao si dva izbora - prodati se, uložiti u sise i guzice ili uložiti u glazbu. Ja sam, ne mogu reći nažalost, ali ja sam uložila u glazbu. Svjesna sam margine, svjesna sam svega, ali ja ne mogu biti drugačija nego što jesam. I dalje ću uporno raditi dok se ne dogodi neko čudo', zaključila je misli.