Kim Kardashian godinama se bori sa zdravstvenim problemom koji je uspješno prikrivala sve do sada. Riječ je o psorijazi, kroničnoj, nezaraznoj bolesti kože koju karakterizira crvena kože, odebljana prikrivena bijelim, suhim ljuskama. Najpoznatija starleta na svijetu više ne zna što činiti jer joj se bolest pogoršala, stoga se na društvenim mrežama obratila pratiteljima i zamolila za pomoć.

'Mislim da je došlo vrijeme da počnem koristiti lijekove za psorijazu. Nikad mi nije bilo ovako i više ne uspjevam prekriti posljedice šminkom. Imam je po cijelom telu. Je li netko od vas probao lijekove protiv psorijaze i koji je najbolji? Treba mi pomoć što prije', napisala je očajna 38-godišnjakinja te istaknula kako joj je jedan dio tijela posebno problematičan. 

'Na desnoj nozi postoji jedan dio gdje je psorijaza baš vidljiva i prestala sam da truditi sakriti je. Sada već svi znaju da je imam, zašto bih ju onda skrivala? Nakon svih ovih godina, naučila sam živjeti s tim' kaže Kimkojoj je neugodna bolest dijagnosticirana još 2010. godine. Također, ona nije jedina u obitelji koja muku muči s psorijazom. Ista sudbina zadesila je i njezinu majku, Kris Jenner.