Ilda Paulić, kći pokojnog kralja narodne glazbe, Šabana Šaulića, ogorčena je zbog toga što je Turčin Alsin Levent, odgovornog za smrt njezinog oca, prije dva dana pušten je iz pritvora i branit će se sa slobode. Kći legendarnog pjevača odmah je po povratku iz Amerike, gdje dulje vrijeme živi, sa suprugom Bojanom Vučkovićem otišla na očev grob. 'Osobi odgovornoj za smrt njezinog oca poručila je kako će ju Božja kazna', rekao je Kurir izvor blizak obiteljk.

'Ne brini ništa, tatice moj, stići će Božja kazna onog tko te je odvojio od nas. Neće mu pomoći to što se brani sa slobode, jer onaj gore sve vidi. Sve u životu ide po zasluzi', rekla je kroz suze Šabanova kći, prenosi Kurir te dodaje kako izvor blizak obitelji Šaulić tvrdi da je Ilda očajna i razočarana. 'Mislila je da to u Njemačkoj bolje funkcionira, da je zakon stroži, ali se prevarila. Ona je svjesna da njezinog tatu ništa ne može vratiti, ali joj je žao što onaj koji ga je oduzeo nije do presude zadržan u zatvoru', ističe.

OČAJNA ŠABANOVA KĆI Turčin pušten na slobodu
Facebook Screenshot 

Podsjećamo, u prometnoj nesreći kod grada Bielefelda, nakon Šabanovog koncerta, 35-godišnji Alsin vozio je 67-godišnjeg pjevača i njegovog bliskog prijatelja, 43-godišnjeg klavijaturista Mirsada Kerića te Šaulićevog kuma Slobodana Stojadinovića nazad u Srbiju. Bez vozačke, alkoholiziran i pod utjecajem kanabisa skrivio je prometnu nesreću u kojoj su Šaban i Mirsad poginuli, a Stojadinović je teško ozlijeđen. Turčin je optužen za ubojstvo iz nehaja, a Šabanova udovica namjerava od njega tražiti i odštetu. Šaulić je s teškim povredama prevezen u bolnicu, ali je vrlo brzo izdahnuo. Pokopan je nekoliko dana kasnije u Beogradu u Aleji zaslužnih građana.