Vojvoda od Cambridgea, 36-godišnji princ William, svoju suprugu, 37-godišnju Kate Middleton, navodno je tretirao kao sluškinju dok su bili u vezi pa su zbog toga njezini prijatelji odahnuli kada je par prekinuo 2007. godine, tvrdi autor knjige 'William and Catherine', Andrew Morton, a prenosi The Mirror. 

'Mnogi prijatelji Kate Middleton su uzviknuli hvala nebesima što su prekinuli. Princ William je tada bio jako tvrdoglava osoba. Uvijek je želio da bude po njegovom, a svoju buduću suprugu je uzimao zdravo za gotovo i prema njoj se više ponašao kao prema sluškinji nego kao prema svojoj djevojci', piše u knjizi te objašnjava kako se Kate zbog toga osjećala.

'Nije joj se sviđalo kad bi ju ignorirao dok su razgovarali s nekim i tada se često ponašao kao da ona nije prisutna. Očekivao je da Kate trči za njim i držao ju je na kratkoj uzici', tvrdi prijatelj 37-godišnjakinje. 

Podsjećamo, danas su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u sretnom braku već osam godina i imaju troje djece, petogodišnjeg sina, princa Georgea, četverogodišnju princezu Charlotte i jednogodišnjeg princa Louisa.