Najstariji sin Angeline Jolie i prvi kojeg je posvojila, Maddox, početkom tjedna proslavio je 18. rođendan i uskoro se sprema napustiti obiteljsko gnijezdo i otići studirati na drugi kraj svijeta, piše People. Dom slavne glumice postat će tako prazniji za još jednog muškarca u njenom životu, nakon što ga je prvo napustio njen partner Brad Pitt. Iako neće ostati sama jer ima još petoro djece, 15-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh i blizance, 13-godišnju Vivienne i 10-godišnjeg Knoxa, Angelini će Maddoxov odlazak teško pasti zato što je on, navodno, njen miljenik. Šuškalo se kako je glumica odlučila prekinuti s Bradom upravo nakon što se teško posvađao s Maddoxom, kao i da Maddoxu planira ostaviti svo svoje bogatstvo.

Izvor blizak 44-godišnjoj glumici rekao je da je Angelina jako ponosna na Maddoxovu odluku da upiše studij medicinske biokemije u Južnoj Koreji. 'Primljen je na sveučilište Yonsei i zbog toga ubrzano uči korejski. Ima satove jezika nekoliko puta tjedno da bude spreman. Angelina se sprema za rastanak. Ispratit će ga na studij krajem kolovoza. Jako je ponosna na njega. Svjesna je da će joj nedostajati, ali spremna je na to', rekao je izvor. 

Podsjetimo, Angelina je tada sedmomjesečnog Maddoxa odlučila posvojiti 2002. godine dok je snimala 'Tomb Raider' u Kambodži, nakon što je vidjela u kakvoj bijedi ljudi žive tamo. Tada je bila u braku s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom, ali samo tri mjeseca kasnije rastala se od njega i dječaka nastavila odgajati sama. Nekoliko godina kasnije u Etiopiji je posvojila djevojčicu Zaharu, a kad je upoznala Brada Pitta, posvojila je dječaka Paxa iz Vijetnama. Bivši par ima i troje biološke djece, djevojčicu Shiloh i blizance Vivienne i Knoxa.