Glazbena diva Beyonce još je jednom dokazala da je 'kraljica' te da je u svakom trenutku elegantna i graciozna, čak i kada je riječ o neočekivanim situacijama. Tako je na svojem koncertu u Nashvilleu, u sklopu turneje 'On the run II', na kojoj je sa svojim suprugom Jay-Z-jem, umalo pala niz stepenice kada joj se zbog visokih potpetica iskrenula noga.

Ipak, Beyonce je ostala stajati na nogama, a mogući pad je izbjegla tako što je čučnula, zatim zabacila nogu i vratila ravnotežu. Nakon toga se nastavila spuštati po stepenicama kao da se ništa nije dogodilo i oduševila svoju mnogobrojnu publiku. Video ovog trenutka u kratkom je vremenu preplavio društvene mreže, a njezini vjerni fanovi u komentarima na video napisali su joj same hvalospjeve.

Iako je Beyonce pokazala iznimnu vještinu i nevjerojatno dobru snalažljivost, jednu nezgodu tijekom koncerta ipak nije uspjela izbjeći. Naime, u travnju ove godine Beyonce je nastupala u kalifornijskom gradu Indiju gdje joj se na sceni pridružila i sestra Solange kako bi zajedno izvele hit 'Get me bodied'.

U jednom dijelu koreografije koja je pratila pjesmu, Beyonce je trebala uhvatiti i podići Solange, ne samo da u tome nije uspjela, već su i jedna i druga završile na podu pozornice. Publika je na to reagirala urnebesnim smijehom i pljeskom, a sestre su ležeći na sceni mahale nogama praveći se kao da je sve u najboljem redu. Jasno, taj trenutak zabilježile su kamere, a snimak je odmah postao viralni hit.