Unatoč tome što gotovo pet godina ne živi u Hrvatskoj, Sanja Duggan i dalje je tema gradskih kuloara. A jedna od posljednjih informacija o njezinu životu koja je došla do nas jest ona da se nakon četiri godine braka razvodi od zagrebačkog poduzetnika Krešimira Čorka. Kako doznajemo, još su službeno u braku, ali je odluka o razvodu konačna. Njihovoj je ljubavi presudila udaljenost, odnosno život na dva kontinenta. Naime, Sanja je većinu života provela na relaciji Los Angeles - Zagreb, a onda se 2014. sa sinom Lennonom Bennetom, kojeg je dobila s poduzetnikom Franom Barbierijem, trajno preselila u svoju kuću na Beverly Hillsu. Kako je dječak tada navršio sedam godina i trebao je krenuti u školu, odlučila je da će se školovati u Sjedinjenim Američ­kim Državama, s čime se složio i njegov otac. 


Sanja je tada već dvije godine bila u vezi s Krešimirom. Iako se poznaju godinama, iskre između Sanje i Krešimira pojavile su se tek nakon što je uspješna Hrvatica prekinula trogodišnju vezu s poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem. Par se razišao u ožujku 2013., a Sanji je u tim trenucima podrška bio upravo Krešimir. Ubrzo ih se često moglo vidjeti na večerama u poznatim zagrebačkim restoranima, a osobe bliske paru isticale su da su uistinu zaljubljeni i da uživaju u druženju, što su i potvrdili romantičnim vjenčanjem u veljači 2015. godine. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji održanoj na pješčanoj plaži u Kaliforniji, a Sanjina vjenčana kuma bila je njezina najbolja prijateljica Kristina Bra­dač. No Krešimir ni tada navodno nije trajno napustio Europu, odnosno Hrvatsku uz koju ga je vezao posao, i preselio se u Kaliforniju. To je, doznajemo, utjecalo na njihov brak, ali ne i na dugogodišnje prijateljstvo koje ih je vezalo i prije braka. Da su ostali u dobrim odnosima, potvrđuje i činjenica da Krešimirova kći iz prošlog braka s uspješnom zagrebačkom odvjetnicom i poduzetnicom i dalje živi sa Sa­njom u Los Angelesu, gdje studira.

Jednoj od najbogatijih Hrvatica, kako su nekad često nazivali bivšu manekenku, to je bio treći brak. Prvom s Amerikancem Demianom Dugganom presudila je njegova iznenadna smrt zbog bolesti 1997., a od poduzetnika Frane Barbierija razvela se 2010. nakon tri godine braka. U jedanaest zajedničkih godina Sanja i Frane dobili su danas 12-godišnjeg sina Lennona koji od trenutka kada se rodio ima najvažniju ulogu u njezinu životu. 

- Majčinstvo mi je dalo novi pogled na život. Pomoglo mi je da sazrem u mnogim aspektima. Središte mog svijeta više nisam ja, ni moji osjećaji i potrebe, nego moje dijete, njegovi osjećaji i potrebe. Mislim da majčinstvo ima takav ili sličan učinak na gotovo svaku ženu. Lennon mi je postao životni prioritet, a sve ostalo dolazi nakon njega - rekla je 2011. godine u intervjuu za Story.