Britanski pjevač i nekadašnji član grupe Take That, Robbie Williams, 2010. godine izrekao je sudbonosno 'da'. Tog čarobnog trenutka prisjetila se Ayda Field, njegova supruga, koja je na devetu obljetnicu braka na Instagramu objavila dirljivo sjećanje na taj čarobni trenutak.


Obožavatelje je ganula bajkovitom crno-bijelom fotografijom s njihovog vjenčanja, koja prikazuje par koji stoji zajedno na oltaru okićenim cvijećem. Ayda je izgledala nevjerojatno u prekrasnoj vjenčanici s velikim buketom u rukama. A zaljubljeni Robbie stoji nasuprot nje u elegantnom odjelu i gleda ju kao začaran. 


Na tako lijepo sjećanje, Ayda je dodala pjesmu Louisa Armstronga 'All Of Me' uz dirljive riječi: 'Robbie Williams, sretna ti deveta obljetnica, uvijek ćeš me imati'. Tim komentarom upotpunila je svoju ljubavnu priču. 

Podsjetimo, par se odlučio na vezivanje nakon što su četiri godine hodali. Sreća očito nije samo za dvoje, jer su ju podijelili i na svoje troje djece šestogodišnju Theodoru, četverogodišnju Charlton, jedanaestomjesečnu Colette koju su dobili surogat majkom, na koju su se odlučili zbog velikih poteškoća sa zanošenjem.