Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida u proteklih je nekoliko mjeseci prikupio zavidan broj obožavatelja, a osim njega, pažnju su pokupili i njegova lijepa supruga Ivana, kao i sinčić David. 



Maleni David svojom pojavom svima mami osmijeh na lice, a pozornost javnosti i cijelu hordu obožavatelja prikupio je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva prošle godine u Rusiji kada je bos istrčao tati na nogometni teren. Koliko voli boraviti na terenu pokazao je i sada, nakon nogometne utakmice, kada je nakon što je otrčao tati u zagrljaj vidio loptu i počeo trčati prema njoj. Maleni je sitnim koracima vodio loptu do gola, a kada je publika ugledala mlađeg Vidu kako trči, počeli su navijati za njega. Mali veliki nogometaš svoj gol je zabio i  izazvao ovacije na tribinama. Zbunjeno pogledao prema navijačima koji  mu nisu prestajali pljeskati, a Domagoj mu je, nakon što je David imao svoj moment, pokazao kako da pozdravi navijače na tribinama. 

'Bog me zaista blagoslovio rođenjem Davida jer je želja za njim bila prevelika. On je velika, najveća suprugova i moja ljubav. Fizički neodoljivo podsjeća na Domagoja pa često znam reći da je moj mali Domagoj kojem je tata ujedno i najveći idol. Karakterom je apsolutno na mene, tvrdoglavo i uporno malo stvorenje koje ne popušta dok ne dođe do cilja, što je i dobro ako se dobro usmjeri. I sama sam takva. što zacrtam, ne odustajem dok ne ostvarim. David je svjetski putnik od petnaestog dana života i svugdje ide sa mnom. Mi smo jednostavno mali tim koji se nikad ne razdvaja i to odlično funkcionira od prvog dana', ispričala nam je svojevremeno Ivana Vida.