Jedan od najpopularnijih pjevača narodne glazbe, Šaban Šaulić, preminuo je u 68. godini u nedjelju, nešto iza 10 sati u Bielefeldu, od posljednica prometne nesreće. Kako prenosi Kurir, Šaulić je preminuo četiri sata nakon nesreće, a pretpostavlja se kako je uzrok smrti puknuće srčane aorte. Pjevač je nakon nesreće izašao iz automobila te se počeo žaliti na bol u prsima i grlu. Hitna pomoć je procijenila kako je on najteže ozlijeđen te je helikopterom prebačen u najbolju bolnicu u Bielefeldu. Tim iz hitne pomoći mu je dao sredstvo za uspavljivanje, po pravilima prije ukrcavanja u helikopter, a pjevač se više nije probudio.

U bolnicu su stigli oko osam sati ujutro, a nakon reanimacije su morali otvoriti prsni koš te vidjeli kako je pukla aorta. U nedjelju u 10 sati i 25 minuta, Šaulić je preminuo, piše u protokolu. Liječnici smatraju kako je pojas od automobila od siline udarca zategnuo to mjesto, gdje je došlo do pucanja aorte. 

Podsjećamo, Šaban Šaulić je poginuo u 68. godini u prometnoj nesreći, koja se dogodila u Njemačkoj. Pjevač je zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, nakon što je prevezen u bolnicu, i preminuo. Nesreća se dogodila 10 minuta prije 7 sati, okolici Bielefelda, gdje je Šaban večer prije održao koncert, a prema policijskom izvještaju dva vozila sletjela su s puta i udarila u rub kolnika.